Тя се превърна за дни в една от най-големите сензации

...
Тя се превърна за дни в една от най-големите сензации
Коментари Харесай

Мария Бакалова с първо интервю на български след успеха на "Борат", станала ли е милионерка

Тя се трансформира за дни в една от най-големите сензации в актуалното кино. В България нейното име е мотив за горделивост, а в Щатите е една от най-обещаващите млади актриси, чието бъдеще наподобява ярко и обещаващо. Мария Бакалова сложи България още веднъж на картата на Холивуд, с помощта на прелестната си роля в " Борат ". Тя, дружно с Димитър Маринов, както и други българи от разнообразни сфери, несъмнено развяват знамето на България гордо и жънат триумфи. Критиците на " Ню Йорк таймс " дефинираха " Борат " за филм на годината. 

Виж още:

Красивата Мария показа в първото си българско изявление след триумфа на кино лентата, че е очаквала този резултат. " Знаех, че ще провокира особени реакции, тъй като съгласно мен всички към този момент са изтощени от тези безкрайни несправедливости - расовите, религиозните, половите. От друга страна Саша Барън Коен си има своята публика, основана още с първия филм, само че не бях сигурна дали тя е подготвена да се откъсне от визията си ", добави тя пред " Преди обед ". 

Виж още:

Актрисата споделя, че малко се тормози, че хората биха я разпознали към този момент на улицата, само че пък до някаква степен пандемията я е предпазила от това, тъй като излизанията и събитията са лимитирани. Животът на Мария е несъмнено изменен, има басейн в къщата, в която живее, както тя се майтапи, само че този дом не е нейна благосъстоятелност. Не е станала " милионер или милиардер ", както сама споделя. Екипът на продукцията обаче доста се грижи за нея, положили са огромни старания, с цел да ѝ оказват помощ да сбъдне всичко, което се случва сега с нея.

Трудно е обаче, тъй като в един миг Мария получава международна популярност, всеки приказва или написа за нея, само че все пак има трудности. " Всяко начало е мъчно, само че би трябвало да гледаме от позитивната страна ", споделя още Бакалова. Театралното ѝ обучение в родината несъмнено е помогнало доста, с цел да построи облика в " Борат ".

Саша Барон Коен сподели в свое изявление скоро, че Мария заслужава да получи " Оскар " за ролята си. " Тя е актриса, която може да те разплаче, до момента в който играе. Дори на кастинг един път трябваше да я спра, тъй като се разчувствах ", разкрива още Коен, на което Мария отговори пред Георги Тошев по този начин:

" Не чаках Саша да каже сходно нещо. Разтреперах се, разревах се като го чух. И в този момент ми е неловко да приказвам и да разказвам по какъв начин се усещам - какъв брой съм приповдигната, какъв брой нереално е всичко. Обикновено човек като приказва такива неща, му споделят: " Стига си летял в облаците ". Не знам, уповавам се всичко да е добре. "

" Когато бях дребна рисувах знака на Холивуд по чина си и бях сигурна. В първия ми Facebook профил от горната страна на изложение пишеше, че някой ден ще стана огромна кино звезда ", сподели още Бакалова. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/mariabakalovaofficial/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР