Тя също така казва, че тя и семейството й могат

...
Тя също така казва, че тя и семейството й могат
Коментари Харесай

Мишел Моне е „изненадана“, че не е била попитана за „сутиени и бикини“ на фона на скандала с PPE

Тя също по този начин споделя, че тя и фамилията й могат да се възползват от облагите от £60 милиона, направени от компанията, вложени в доверие от брачна половинка си.

След като Daily Mirror заяви в сряда, че баронеса Моне и нейният брачен партньор милиардер продават суперяхта, първокласни къщи и частен аероплан за £80 милиона, тя се оплака от " обезверените " медии.

„ Нелепата фикс идея на медиите за всеки дребен подробност от моя персонален живот продължава да доближава отчайващи и неуместни равнища “, написа тя на X.

„ С тази скорост аз съм сюрпризиран, че Daily Mirror не е изпратил имейл с молба да знае какъв брой сутиени и бикини владея! "

Правителството стартира гражданско правосъдно произвеждане против PPE Medpro през декември 2022 година поради договорката, като сподели, че не са съумели да изпълнят стандартът, изискван по време на пандемията - и компанията се пази.

Също по този начин е изправена пред следствие от Националната организация за битка с престъпността (NCA) за хипотетични закононарушения в договорите за доставка на ЛП...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР