Тя предсказала брака им и появата на тяхната първородна дъщеричка.

...
Тя предсказала брака им и появата на тяхната първородна дъщеричка.
Коментари Харесай

Топ Астроложка Предсказа Бъдещето На Светлана И Християн Гущерови, Но Те Изтръпнаха!

Тя предсказала брака им и появяването на тяхната първородна дъщеричка. Още преди да срещне Християн Гущеров, Светлана знаела описанието на бъдещия си брачен партньор. Мира Кунева й предсказала с акуратност по какъв начин ще наподобява той. След като се срещнала с Християн, Светлана незабавно схванала, че ще свърже живота си с неговия.

Астроложката й предсказала, че ще зачене преди 12 юни. И това нейно предсказване се сбъднало с акуратност. Светлана заченала в деня на сватбата си, само че схванала богатствата новина след 5 дни.

Според предсказанията на Мира Кунева, в живота на Гущерови следва още едно щастливо събитие. До края на тази година, най-късно при започване на идната, Гущерова се забременее още веднъж. Астроложката е безапелационна, че второто й дете ще бъде от мъжки пол, написа разкрития.

Самата Светлана не крие, че двамата с Хриси към този момент работят по въпроса и се надява доста скоро да го подари с втори правоприемник. По нейно гледище дъщеричката им носи имената на баба си и дядо си по бащина линия. Малката е с две имена. Тя се споделя Анелия-Добромира.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР