Тя посъветва гимнастичките да се чувстват спокойни и да покажат

...
Тя посъветва гимнастичките да се чувстват спокойни и да покажат
Коментари Харесай

Невяна Владинова: Надявам се състезателките ни да покажат най-доброто от себе си пред родна публика

Тя посъветва гимнастичките да се усещат спокойни и да покажат съчетанията си, по този начин както са ги изработили.

 

Вторият вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова чака Стилияна Николова и Ева Бразалиева да покажат най-хубавото от себе си пред родната аудитория на Световната купа, която ще се организира от 31 март до 2 април в „ Арена София “.

Официалните тренировки стартират на следващия ден, а залата към този момент е подготвена да посрещне най-хубавите гимнастички в света.

" Мисля, че девойките са добре. Стилияна Николова много стремително стартира тази година, виждам, че към момента поддържа това равнище и имам вяра, че ще покаже най-хубавото от себе си за момента на Световната купа пред родна аудитория. Ева Брезалиева я виждам извънредно въодушевена. Да, тъпо е за Боряна Калейн, само че в това време е доста добре за Ева, че има този опит, ще има опцията да играе и тя пред нашите фенове. Тя работи доста добре и се надявам, че и тя ще покаже доста мощната си стратегия, която има ", сподели Владинова ден преди началото на Световната купа.

Боряна Калейн ще пропусна конкуренцията, защото има потребност от отмора.

" Боряна в действителност има потребност малко да възвърне себе си и тялото си, най-вече душевен. Вярвам, че ще се върне мощна, ще направи това, което зависи от нея, с цел да може да продължи по какъвто и било метод от тук нататък. Надявам се, че тя се усеща добре, ненапълно разбирам през какво минава, съвсем всеки един огромен състезател е минавал през това нещо, някой по-силно, някой по-слабо. Разбирам я, до нея сме, всички я поддържаме и имам вяра, че тя ще бъде още веднъж тази Боряна, която всички знаем ", добави Владинова, предава БНР.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР