Стопкадър България Он ЕърИзвестен политик засипа с тежки критики лидера

...
Стопкадър България Он ЕърИзвестен политик засипа с тежки критики лидера
Коментари Харесай

Петър Витанов: Нинова пречи на БСП

Стопкадър " България Он Еър "

Известен политик засипа с тежки рецензии водача на социалистите.

Петър Витанов няма да се кандидатира още веднъж за евродепутат. Защо той все това решение?

" Исках да се запазя в миг, в който имаме безспорен разпад на политическите партии. Това беше повода. Аз числя се към левия политически набор и в този момент когато виждам това разслояване, не ми е прелестно ", съобщи евродепутатът Петър Витанов в студиото на " Денят ON AIR ".

Той означи, че когато една партия е мощна, тя е способна да притегля персони.

" Голямо ляво обединяване без Българска социалистическа партия не може да се случи към днешния миг. От друга страна, до момента в който Корнелия Нинова е отпред на Българската социалистическа партия, тя се капсулира, самоизолира и гони всички, които са инакомислещи ", акцентира Витанов за Bulgaria ON AIR.

По негови думи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще " затрие " 130-годишна партия.

" Тя го трансформира в едно еднолично сдружение, приватизирано и ще му види сметката. Третият мандат ще доприключи партията. Ако същото управление продължи да ръководи Българска социалистическа партия, тя няма да съществува след 5 години ", безапелационен бе Витанов.

" Навремето в Българска социалистическа партия имаше от комунисти до социалиберали, безусловно всички - социалдемократи, социалисти, комунисти. Сега няма. Всички би трябвало да мислят по шаблон като председателката. Не се прави опит да се разшири това ветрило и до момента в който този развой на разпад не завърши по една или друга причина, лявото е безусловно обречено да бъде в насипно положение ", разяснява Витанов.

Според него е изцяло обикновено в Европейският парламент място да намерят и евроскептиците, написа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР