Тя никога не прави грешка, когато става въпрос за мода.

...
Тя никога не прави грешка, когато става въпрос за мода.
Коментари Харесай

Звездата Хънтър Шафър дефилира на Оскарите само по перо! Ето СНИМКИ на трансактрисата, за която всички говорят

Тя в никакъв случай не прави неточност, когато става въпрос за мода. А Хънтър Шафър изглеждаше сензационно, до момента в който позираше на празненството след Оскарите на Vanity Fair 2023 в Бевърли Хилс, Калифорния в неделя, написа Daily Mail. 24-годишната транссексуална актриса се осмели да се разголи, носейки перо и перлена копринена пола, които не оставиха нищо на въображението.

Актрисата, която е известна с авангардния си фешън нюх, решително театралничи пред камерите, до момента в който гостите на звездното събитие гледаха със благоговение.

Трансзвездата приключи тоалета си с високи токчета с каишки и разпусна свободно русите си коси.

Хънтър избра натурален грим, с цел да покаже красивите си черти.

Хънтър e и модел. Тя работи с огромни марки като Tommy Hilfiger, Calvin Klein и Teen Vogue, които я включиха в листата си „ 21 под 21 “ през 2017 година

Шафър стремително навлезе в актьорската специалност, получавайки първата си роля в хитовия сериал на HBO " Еуфория " през 2019 година

Заедно с основната си роля в сериала, Шафър също е съавтор на епизод със основателя на шоуто Сам Левинсън и е един от изпълнителените продуценти.

В тийнейджърската драма Шафър играе трансджендър гимназист Джулс, който бързо става най-хубав другар на Руби „ Рю “ Бенет, изиграна от Зендая.

HBO възобнови " Еуфория " за трети сезон, само че към този момент не е оповестена премиерна дата.

Хънтър е в щастлива връзка с сътрудника си Доминик Фике, който играе Елиът във кино лентата.

Пред изданието GQ Доминик споделя, че е толкоз изумен, че се пробва да вижда Хънтър допустимо най-често по всеки вероятен метод.

Роденият във Флорида си спомни по какъв начин един път посетил магазина на Prada в Сохо осем пъти за четири дни, освен с цел да пазари облекла, само че и с цел да види лицето на любовта си върху рекламите на първокласния лейбъл на витрините.

„ Това е най-хубавата част “, ​​казва той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР