Тя е талантлива, но работи здраво. Като актриса, драматург, писател,

...
Тя е талантлива, но работи здраво. Като актриса, драматург, писател,
Коментари Харесай

В стендъп спектакъла „Една жена каза“ Здрава Каменова разсмива с истински истории


Тя е надарена, само че работи крепко. Като актриса, драматург, публицист, като стендъп комик.

Мнозина към този момент се досещат, става дума за Здрава Каменова .

А името на нейния стендъп театър „ Една жена сподели “ пристигнало ехее - още преди да бъде решено да го има, в неофициален диалог със Светльо Томов.

„ В него има и музика, и пеене, и доста възприятие за комизъм “, означи пред Радио София Здрава Каменова. Каза го за „ това нещо, което назоваваме стендъп “, само че несъмнено важи и за самата половинка (Светльо), който е съавтор на сюжета.

„ Налага се да играя доста разнообразни персонажи – нещо, което много забавлява феновете “, добави Здрава Каменова.

Следвайки правилото „ смешно е, тъй като е правилно “, сценаристите са събрали действителни случки от живота на свои познати и другари и не се опасяват да назовават нещата с същинските им имена.

„ Една жена сподели “ се играе от юни т.г., само че нормално в дребни клубни пространства. Сега, на 20 октомври ще се играе на сцената на в Joy Station, където мястото разрешава по едно и също време посещаване и смях от повече хора, даже и при 30% претовареност на седалките.



Снимка: Радио София

„ Тази жена споделя истории, свързани с мъже, работа, клатещ се зъб на дете, който бива изяден от кучето – същинска история от нашето семейство, аптечни подиуми, довеждащи фармацевтката до рап осъществявания “, сподели още Здрава Каменова и побърза да предизвести боязливи фенове, че нейното възприятие за комизъм е „ доброжелателно и гушливо “ .

Специални посетители и правилни секунданти в спектакъла на 20 октомври ще бъдат Богдана Трифонова, Наталия Цекова и Симеон Владов.
За музикалното оформление дава отговор Добромир Кисьов.

Чуйте диалога на Лили Големинова със Здрава Каменова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР