Тя е само на 23, но е вече една от

...
Тя е само на 23, но е вече една от
Коментари Харесай

Венсан Касел е щастливец с тази гореща, секси и много стилна Тина Кунаки

Тя е единствено на 23, само че е към този момент една от най-известните дами в света. Нейният брачен партньор не ѝ отстъпва по нищо, а милиони дами по света мечтаят за него. Днес обаче насочваме вниманието точно към неговата нежна половинка - Тина Кунаки, 23-годишната брачна половинка на Вeнсан Касел. 

Не, възрастовата разлика въобще не ни тормози (да живее любовта), а за нейните фешън превъплъщения, които смее да твърдим са много интересни  изакачливи. Няма по какъв начин човек да не се впечатли от екзотичната хубост на Тина, нейните непокорни коси и откровена усмивка.

Виж още:

Модният ѝ нюх е още един прикрит коз, който младата Тина употребява много сполучливо, само че и деликатно. Много са стилните списания, които я оприличават на street style звезда. Начинът ѝ на обличане е като учебник по жанр на всяко модерно младо момиче ". Дрехите на Тина са както съвременни, по този начин и шикозни. Разбира се... на аления килим Тина залага на класиката, само че в всекидневието си тя избира по-леки и комфортни тоалети.

Кунаки си игриа обаче много с аксесоарите, които придават друг темперамент на всеки тоалет. Силуетите, на които залага, съвсем постоянно са доста женствени. Красавицата от Тулуза умее да  акцентира естествените извивки на тялото си с доста усет и финес, а и обича да опитва, да изпорбва разнообразни стилове и да смесва, с цел да презени кое работи най-добре за нея.

Виж още: Защо Мелания е постоянно с отворена уста на фотоси? Отговорът се оказва елементарен

Не сме сюрпризирани, въпреки всичко Кунаки e в стилната промишленост от 15-годишна. Имала удоволствието да работи с някои от най-хубавите дизайнери. Ето за какво тя е седмичното ни фешън ентусиазъм, от което всяка млада и дейна жена може да си грабне нещичко за своя дрешник.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР