Тя е огън. Тя е кралицата на злото. Тя е

...
Тя е огън. Тя е кралицата на злото. Тя е
Коментари Харесай

Ема Стоун е неузнаваема като злата Круела Девил

Тя е огън. Тя е кралицата на злото. Тя е Ема Стоун, която влиза в ролята на паметната и неподражаема Круела, написа Дарик.

Най-новата екранизация, въодушевена от един от най-емблематичните злодеи на Дисни, подарява на феновете опцията да надникнат оттатък ексцентричната и отличителна визия и да схванат какво се крие в душата на Круела, красиво обхваната в животинска кожа и леден, шокиращ взор.

Историята се развива на фона на пънк-рок революцията в мистериозния Лондон през 70-те години на предишния век.

Естела е мъдро и красиво момиче, което мечтае да наложи името си в редиците на най-влиятелните в света на модата. Началото на нейния път обаче е белязано от съдбоносна среща с двама крадци, с които „ превземат “ Лондон и вместо към света на модата, се насочат стремително към света на неприятностите.

Талантът на Круела попада в полезрението на Баронеса декор Хелман, фешън легенда, известна с убийствените си жанр и класа. Запознанството им провокира вълна от събития, които ще извадят нескрито неподозирани секрети и ще разкрият тъмната страна на Естела.

Режисьор на „ Круела “ е Крейг Гилеспи, а носителките на Оскар Ема Стоун и Ема Томпсън си партнират с Джоел Фрай, Емили Бийчъм, Марк Стронг и други

Премиерата на кино лентата ще се състои на 28 май, а излъчването му ще бъде по кината, както и в стрийминг платформата Disney+.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР