Тя е най-вярната жена в зодиака. Когато обича, обича завинаги.

...
Тя е най-вярната жена в зодиака. Когато обича, обича завинаги.
Коментари Харесай

Ако те е обичала веднъж, ще те обича ЗАВИНАГИ: Това е най-вярната жена от зодиака!

Тя е най-вярната жена в зодиака. Когато обича, обича вечно. Тя е постоянна, грижовна, съблазнителна, способна, виновна, мощна, търпелива, прочувствена...

Това е дамата Телец!

Въпреки че има мек темперамент, тя не е човек, който можете да манипулирате, а в случай че желаете да вършиме това, ще усетите силата на нейния темперамент.

Жената Телец не поема доста опасности, тя не желае внезапни промени, а лична непоклатимост, към която ще се стреми. Но в случай че животът й сервира провокации, тя ще се поучи от тях и няма да повтори грешката си два пъти. Жената Тележ е доста лоялна, буйна и отдадена във връзка. Тя няма да минава от връзка във връзка, тъй като първо би трябвало да опознае добре колегата си и да е сигурна, че той е верният. Когато ти даде сърцето си тя ти го дава, с цел да го пазиш вечно. 



Тя ще има потребност да я съблазнявате, да я ухажвате, да се грижите за нея и всичко това ще ви се върне неведнъж. Във връзката тя дава повече, в сравнение с би трябвало, стига да усеща обич и преданост от колегата си. Тя е привързана, буйна и страхотна в леглото - щом те пусне вътре. 

Най-добрите сътрудници за нея са: Рак, Козирог, Риби и Дева. 

Ако ви е другарка, важи същото - тя е нежна и предана. Вероятно ще останете с нея за цялостен живот, тъй като лоялността й няма граници, само че чака и вие да сте такива. Външния й тип е сетивен, обича да го акцентира с елементи като бижута, шал... Дори в преклонна възраст наподобява свежа и здрава.

Ако я допуснете в живота си по верния метод - ще получите другар, брачна половинка и държанка за доста години.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР