Тя е ефирна, обемна, женствена и се очертава да бъде

...
Тя е ефирна, обемна, женствена и се очертава да бъде
Коментари Харесай

Романтичната пола, която ще бъде хит през идния сезон

Тя е ефирна, обемна, женствена и се обрисува да бъде шлагер напролет и лятото!

Става дума за по този начин наречената туту пола или оня вид пола, която припомня на балеринска пачка, само че не чак толкоз бухнала. Тази пола може да бъде съчетана по десетки способи, и в новото си видео Наталия от Natali’s Beauty демонстрира своите обичани визии, съчетавайки своята ушита от майка й туту пола с други облекла от дрешника си.

 туту пола Istock

Визия 1

Нежният розов колорит допуска най-малко една композиция да бъде с бяла риза, прибрана във високата талия . Косата е на висока опашка , а в допълнение Наталия избира бледосини обувки, които комбинира със сини обеци със златен детайл, верижка и златната й халка.

Визия 2

Втората визия още веднъж е с риза, само че този път дънкова. Комбинацията от сантиментална пола и риза от груба материя в по-ежедневен жанр стои отлично. Наталия още веднъж е заложила на токчета, този път в физически цвят, както и чантичка, в която побира най-важното - документи, ключове, телефон и червило.

Визия 3

Тя е подобаваща за по-смели девойки - комбинирайте полата с бяла тениска, вталено кожено яке, розова раничка, която отива на полата, и кубинки .

 туту пола Istock

Визия 4

Друг всекидневен и по-пролетен вид е да комбинираме полата с кецове . Наталия е избрала своите да са в тъмночервената гама, по тази причина поставя и такова мрачно червило. В допълнение сграбчва още веднъж раничката.

Визия 5

Ето и още едно разбъркване на разнообразни текстури - ефирна пола и мек пуловер, комбинирани с черни боти на постоянен ток. А за край - аксесоари, които отиват на черните обувки - очила с тъмна рамка и обеци.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР