Тя е една от най-големите звезди в съвременното кино. Нейната

...
Тя е една от най-големите звезди в съвременното кино. Нейната
Коментари Харесай

Дженифър Анистън с признание, което натъжи феновете ѝ: Обмислях да се откажа

Тя е една от най-големите звезди в актуалното кино. Нейната звезда изгря с паметния сериал " Приятели ", само че даже и след него продължи да развива кариерата си. Дженифър Анистън е несъмнено една от ярките актриси в Холивуд, само че напълно скоро тя призна в изявление, че от време на време е желала да се откаже.

В свое изявление за подкаста SmartLess, 51-годишната актриса искрено съобщи, че през последните две години съществено е обмисляла да се откаже от актьорската специалност.

" Тази концепция нееднократно мина през мозъка ми ", показа тя. Бившата брачна половинка на Брад Пит не скри, че повода, предиздвикала я да сложи под въпрос бъдещето си в света на шоубизнеса, била присъединяване ѝ в тежък план, за чиято реализация не е имало никаква подготовка.

Виж още:

" Това бе един от тези продукции, с които се сблъскваш при започване на своята кариера и си казваш, че в никакъв случай повече не би се съгласил на нещо сходно. Когато приключихме със фотосите, се почувствах по този начин, като че ли преди малко бяха изцедили живота от мен. Дадох си сметка, че филмите към този момент не са това, което ме интересува най-вече ", призна Анистън.

За благополучие на милионите почитатели по света, тъкмо тогава са ѝ предложили ролята на Алекс Лийви в сериала на The Morning Show. Роля, за която завоюва премията на Гилдията на филмовите артисти, само че също бе номинирана за " Еми " и " Златен глобус ". Именно тя задържа Джен пред камера.

Интересен факт е, че Дженифър обожава интериорния дизайн, както сами може да се убедите от видеото нагоре. На въпроса с какво ще се занимава, в случай че въпреки всичко в един миг реши да се отдръпна от промишлеността, тя показа, че ще се насочи към интериорния дизайн. Не сме сюрпризирани от този отговор, а ние сме сигурни, че в случай че го стори, то тя ще бъде доста сполучлива и в това.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР