Тя е една от най-големите звезди в България. Има толкова

...
Тя е една от най-големите звезди в България. Има толкова
Коментари Харесай

Камелия: Никой не ме познава! Има моменти, в които съм на ръба, но не съм чудовище!

Тя е една от най-големите звезди в България. Има толкоз доста шлагери, че няма да може да ги събере в една единствена компилация Greatest Hits. Толкова е известна, че я знаят даже и дребните деца в Сърбия и припяват мега шлагера " Луда по тебе " на чист български. Тя е огън момичето в родния поп-фолк. Царицата на шоуто на сцената. Певицата, която владее провокациите до съвършенство - Камелия.

В особено коледно изявление поп-фолк иконата разкри някои от тайните за себе си и опроверга митовете, които циркулират в медийното пространство. Има ли флотационна камера у тях, за какво си е направила интервенция на носа и дали е страшилище?

Виж още: Иво Карамански проговори за първи път за злополуката и Антоанет Пепе: " Аз съм усъвършенстван киборг! "

" Има моменти, когато съм на ръба и ми е нужно доста да се наспя. Но в други моменти, в случай че не пътувам, не съм на 100% себе си, като че ли част от мен я няма. При мен това е всекидневие. Пътувайки - тва съм аз ", споделя Камелия.

И добави: " Никой не ме познава. Всички познават облика " Камелия " - неща, които съм споделяла, разнообразни интервали от моя живот, само че никой не ме познава, като се изключи мъжа ми. Болките, през които съм минала, насладите, които съм изживяла, разочарованията, отчаянията, които са ми се случвали. "

" Аз не съм безгрешна, не съм и чак толкоз прелестна. Не съм и някое страшилище, само че съм жив човек, който в себе си има от всичко. "

Виж още: ТАРО ХОРОСКОП 2023: Стрелци, в застой сте и би трябвало малко да се раздвижите!

" Имам флотационна капсула, да. Това е място за релакс, което употребявам, когато се уморя. На това място се зареждам и съумявам да нямам страхове и да не получавам паник офанзиви. "

За новата визия и интервенциите

" За мен е значимо аз по какъв начин се усещам, а не какво ще приказват хората. Когато направих интервенцията имах потребност от това, тъй като самият ми нос орган растеше до последно. И когато минах една възраст от 45 години, той стартира осезаемо на фотоси, на селфита, да ми личи. А и гледайки старите ми фотоси - аз си обичах носа, той беше доста по-малък. Но в този момент съм прелестна за себе си. "

За последните си шлагери

“Смятам, че всеки се ражда със личен пламък и сила. Винаги съм усещала, че ставам център, когато вляза някъде, залата се изпълва и въвеждам усмивки у хората ”, споделя певицата, която преди броени дни пусна най-новата си ария - “Всичко дадох ”. Видеото към песента има към този момент над милион гледания.

Виж още: ТАРО ХОРОСКОП 2023: Скорпиони, би трябвало да пътувате, да преоткриете себе си и света към вас!

“Имаше мнения на хората, които споделят персоналните си усещания и това по какъв начин са се почувствали, когато са я чули. Много ме зарадва, че някой е отделил от забързаното си всекидневие да ми благодари за това, че съм го направила благополучен ”, споделя певицата.

“Провокация е нужно да се ползва тогава, когато има и наличие. Само с едни голи провокации човек  не може да издържи дълго. Особено в днешно време всеки има опция да бъде видян. Но в случай че няма наличие, провокацията губи смисъл ”, счита певицата.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР