Тя дебютира на олимпийски игри в дома на каратето и

...
Тя дебютира на олимпийски игри в дома на каратето и
Коментари Харесай

Ивет Горанова: Целта беше подготовката да е по-тежка от състезанието

Тя дебютира на олимпийски игри в дома на каратето и се завърна като шампионка. Триумфира в Токио по решителен метод - с 5 следващи победи! Според златната медалистка Ивет Горанова триумфът се дължи на тренировките, които са били по-тежки от самия олимпийски шампионат... или най-малко са създали по този начин, че той да не наподобява сложен.

" Целта беше подготовката да е доста по-тежка, в сравнение с ще бъде на самото съревнование. Аз на него не усетих никаква тежест, никаква отмалялост. Просто се забавлявах всяка една оценка, когато отбелязвах... Японците са измислите това бойно изкуство и са най-хубавите, само че очевидно съм имала най-голямо предпочитание за победа и не дадох на никого да пипне златото. ", сподели Горанова в специфичното студио на bTV, в което гостуваха медалистите ни от 32-ите летни олимпийски игри.

Снимка: Lap.bg

" След всеки златен орден, изключително когато е на огромно състезание, когато видя сълзите в очите ѝ, когато видя откровената наслада, това ме кара да продължим напред. Винаги сме мечтали за орден от Олимпиада, от международно състезание, освен това златен. Този от Олимпиадата към този момент го взе, остава от международно и европейско състезание ", сподели треньорът на олимпийската шампионка - Ангел Ленков.

Снимка: Lap.bg

" Не съм очаквала на никое място толкоз доста хора на едно място поради мен, да скандират моето име. Бях малко обезпокоена на посрещанията, като виждам какъв брой са разчувствани хората - със сълзи в очите. Като ме видят и стартират да плачат и аз оставам без думи. Не мога да го опиша това възприятие. "

" Не желая да се трансформирам. Искам да си остана такава, каквато съм, тъй като това е същинската Ивет. Не мога да играя някакви други функции. Ще направя всичко допустимо да си остана същата. "

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР