Твърдо зад министър-председателя Бойко Борисов и неговото управление застава Николай

...
Твърдо зад министър-председателя Бойко Борисов и неговото управление застава Николай
Коментари Харесай

Актьорът Николай Урумов каза защо Бойко Борисов не трябва да си ходи сега

Твърдо зад министър-председателя Бойко Борисов и неговото ръководство застава Николай Урумов. Обичаният артист даже насочи апел към премиера да не се поддава на провокации, да не се предава и да не подава оставката си никога.

Урумов е удовлетворен от ръководството на ГЕРБ, още повече, че все още не се е появила действителна опция за бъдещето на България. Той е безапелационен, че не може някакви филанкишии – сиреч улицата да диктува разпоредбите.

„ Какво е това? Къде се е чуло и видяло масата, улицата, да дефинира протичащото се в една страна и то в демократична страна?! Я си припомнете какво стана във Франция, когато „ жилетките “ стачкуваха повече от година. Да не би Макрон да сдаде поста си?! “, пита артистът, написа организация Пик.

Николай Урумов е повече от безапелационен и го декларира напълно ясно – в случай че Борисов разреши на улицата да му повлияе и подаде оставка, то това ще е замяна на вота. Грубо неуважение на волята на милионите българи, дали своят вот за него и ГЕРБ.

„ Тези хора безгласни букви ли са?! Мнението им не значи ли нищо? Да, промяна на властта може да има, само че при едни почтени и естествени избори. Нещо, което следва напълно скоро. И откакто времето на следващите парламентарни избори към този момент чука на вратата, не виждам никаква логичност в тези митинги и метежите по улиците “, споделя Урумов.

Той увери, че в никакъв случай няма да бъде забелязан да марширува и да свири по площада. Още повече, че сегашния митинг бил тясно обвързван с олигарха Васил Божков, който дърпал конците от Дубай.

„ Разбира се, измежду протестиращите има доста откровени и недоволни хора. Хора небогати, които се усещат предадени от властта. Но точно те имат шанса за смяна като не стоят у дома, а излязат и дадат гласа си на задаващите се избори “, заключва Николай Урумов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР