Твърди се, че Брайън Ландри се е обадил на родителите

...
Твърди се, че Брайън Ландри се е обадил на родителите
Коментари Харесай

Твърди се, че Брайън Ландри е казал на родителите си, че Габи Петито е „изчезнала“ и че се нуждае от адвокат 13 дни преди тя да бъде обявена за изчезнала

Твърди се, че Брайън Ландри се е обадил на родителите си съвсем две седмици преди Габи Петито да бъде оповестена за изчезнала, казвайки, че годеницата му е „ изчезнала “ и той се нуждае от юрист, съгласно новите правосъдни документи. 22-годишният Петито и Лаундри бяха на странствуване през страната през лятото на 2021 година, когато тя изчезна при положение, който направи заглавия по целия свят.

Лаундри изчезна, до момента в който беше разгласен за заинтригувано лице по случая и беше открит мъртъв във Флорида един месец откакто тялото на Петито беше открито в национална гора в Уайоминг. Длъжностни лица споделиха, че той е оставил записка, в която споделя, че е виновен за гибелта й.

Родителите на Петито - Джоузеф Петито и Никол Шмид - настояват, че родителите на Лаундри и техният юрист са знаели, че Петито е мъртъв, само че са ги излъгали и обществеността, като изпраща известия с вяра, че тя ще бъде открита.

В променена тъжба, подадена на 30 ноември по делото Pe...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР