Твърди популярният в интернет пространството Доктор Берг (Dr. Berg). Той

...
Твърди популярният в интернет пространството Доктор Берг (Dr. Berg). Той
Коментари Харесай

Кълнове от броколи предпазват от рак

Твърди известният в интернет пространството Доктор Берг (Dr. Berg). Той изяснява резултата от този артикул със съдържащото се в тях вещество, наречено сулфорафан, което е отровно и подтиква „ самоубийство “ единствено на раковите кафези.

Т.е., токсично е само и единствено за раковите кафези. Атакува тях, без да закача останалите.

Затова предлага кълнове от броколи безусловно да се включат в менюто, защото преди всичко пазят от рак. Те съдържат доста съединения, които вършат тялото по-силно, а по този начин имунитетът се оправя по-добре с рака.

Освен това, кълновете от броколи значително забавят растежа на метастазите, понижават степента на увреждане на ДНК, а сулфорафанът подтиква директно втората фаза на детоксикация на черния дроб. Ето и методът на подготвяне.

• За да повишите успеваемостта на сулфорафана, кълновете би трябвало да се загреят до 70 градуса по Целзий, не повече, с цел да не се унищожи лечебното вещество. За задачата налейте в някакъв съд чаша гореща вода, след което прибавете половин чаша студена вода, задачата е да достигнете тези 70 градуса.

Потопете кълновете от броколи в тази вода и дръжте 10 минути. След това ги изплакнете и ги приберете в хладилните. Остава да ги консумирате както ви харесва – може да добавяте в салатите, да ги смелите в блендера, или просто да си хапвате от тях.  

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР