Твърденията за износ и продажба на евтин газ“ в Румъния

...
Твърденията за износ и продажба на евтин газ“ в Румъния
Коментари Харесай

Николай Павлов: Булгаргаз не изнася евтин газ за Румъния

Твърденията за експорт и продажба на „ на ниска цена газ “ в Румъния от хранилището в Чирен са следващата небивалица, която се тиражира в обществото. „ Булгаргаз “ няма лиценз за търговия в Румъния. Дали се изнася през друга компания ние няма по какъв начин да знаем. Ние не можем да проверяваме къде отива газа.

Това съобщи изпълнителният шеф на „ Булгаргаз “ Николай Павлов.
Булгаргаз: Няма политически интриги в нарастването на цената на природния газ
Няма нито предумишленост, нито политически интриги в нарастването на цената на природния газ. Това съобщи в " Още от деня " по Българска национална телевизия извърши...
Прочети повече
Той беше безапелационен, че се прави всичко допустимо битовия консуматор да има най-ниската цена. „ Цената на суровина се образува от борсовите цени. Не можем да избягаме и да фалшифицираме нищо “, безапелационен бе Павлов.

На въпрос осведоми ли сдружението някои от държавното управление за повишението на цената на газа, Павлов отговори, че на 31 декември са изпратили писмо до Министерския съвет и Министерството на енергетиката с предстоящата цена на газа през февруари и март и каква ще е ликвидната дупка, която ще се образува от прелюдия мораториум.

„ Утре ще внесем заявление, с което ще предложим намаляване в цената на газа през март с 12-13% “, съобщи с ефира на Нова телевизия Павлов.

Относно офанзивите против сдружението, той посочи, че актуалният ръб на шефовете е назначен от служебното държавно управление. Самият той бил в " Булгаргаз " от 2015 година и дефинира изказванията за бойкот като неуместни.
Газът евентуално ще нарастне с повече, в сравнение с към този момент желае " Булгаргаз "
" Булгаргаз " ще внесе на 1 януари, 2022 година обновено ценово заявление за цената на газа. Държавната компания чака, че газът ще...
Прочети повече
" От едно сдружение труп в края на 2014 година, сега сме поддръжник на целия газов и енергиен бранш на фона на рецесията в цяла Европа ", съобщи Павлов.

 

Още от ИКОНОМИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР