Твърденията на евродепутат Ска Келер, че няма комуникация между ЕК

...
Твърденията на евродепутат Ска Келер, че няма комуникация между ЕК
Коментари Харесай

Мария Габриел за Шенген: България не тропа с юмруци по масата и не извива ръце

Твърденията на евродепутат Ска Келер, че няма връзка сред Европейска комисия и БЪлгария са погрешни. Диалог има още през цялото време и Европейска комисия не е разкрила никакви проблеми в новия проект за Пирин. Трябва да се чуе мнението на всички. Ска Келер получи и доста явен отговор в европарламента от премиера.

Това сподели в утринния блок на БТВ българският еврокомисар Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила във връзка присъединяване на евродепутатката Ска Келер в митингите против градежа на втори въжен превоз в Банско. "Относно Западните Балкани би трябвало да бъдем реалисти. И в Стратегията за Западните Балкани сме отбелязали, че страните могат да станат членки на Европейски Съюз, в случай че покрият всички критерии. Ако това се случва, тогава можем да приказваме за небосвод 2020-2025 година. Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила работи доста по този въпрос. На района се дава късмет и вероятност. Това е силата на европейската интеграция. Трябва да се даде опция на хората да почувстват този късмет. Регионът би трябвало да се трансформира в източник на вероятност за хората. Тук е основната роля на България и тя се вижда доста отчетливо в последните месеци ", безапелационна беше Габриел.

"Турция за нас е стратегически сътрудник. Трябва да водим разговор. Срещата във Варна демонстрира, че никоя от двете страни не печели, когато разговорът е замразен. Безвизовият режим и спазването на върховенството на закона, както и зачитането на човешките права в Турция са неразривно свързани. Ключовата дума е разговор ", повтори еврокомисарят.

"Знакът на Марк Рюте беше, че би трябвало да продължим напред. България не тропа с юмруци по масата и не извива ръце. България демонстрира, че е благонадежден сътрудник. Няма учредения България да не е в Шенген От три години Европейска комисия и европарламента повтарят това, само че в Съвета на Европейски Съюз нещата седят по различен метод ", разкри Мария Габриел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР