ТВ звездата Михаил Билалов в последния месец стана обект на

...
ТВ звездата Михаил Билалов в последния месец стана обект на
Коментари Харесай

Билалов подсказва брутално в Стани богат за болно детенце

ТВ звездата Михаил Билалов в последния месец стана обект на хиляди офанзиви в обществените мрежи с бруталното си неуважение на разпоредбите и открит фаворитизъм към избрани състезатели. Онзи ден обаче Джаро надмина себе си и изцяло оправда прякора, който зевзеците залепиха на шоуто - " Най-симпатичният на водещия печели ".

Младият доцент от ТУ-Варна Николай Николаев, който взе участие в предаването на 9 и 10 май, беше отявлено подкрепян от Билалов, с цел да си тръгне в последна сметка с 10 000 лв.. Върхът на сладоледа беше въпросът за 5 бона: Кое произведение стартира с цитата: " Това беше най-хубавото време, това беше най-лошото време ".

Възможните отговори бяха " Илиада ", " Винету ", " Повест за два града " и " Дивото зове ". Участникът чистосърдечно призна, че не е чел нито една от книгите, с изключение на част от поемата на Омир в учебно заведение.

" Е по какъв начин, не се ли сещаш началото на " Илиада " най-малко? Там се приказва за нещо, или по-скоро за някого ", побутна го Билалов, като визираше " Музо, възпей оня пагубен яд на Ахила... "

В последна сметка играчът се обади на другар, който не му даде отговор и на чист шанс уточни правилния отговор - " Повест за два града " от Дикенс.

В интерес на истината феновете този път напълно симпатизират на държанието на Билалов, тъй като Николай игра с почтена идея. Ученият събира пари за проучване на извънредно редкия Синдром на Лий, от който страда 4-годишната му дъщеричка Ралица.

Става въпрос за генна разновидност, наречена още субакутна некротизираща енцефалопатия. Тя се показва с деменция, припадъци, невисок растеж, уязвимост на очните мускули, проблеми със зрението, атаксия, сърдечни недостатъци, уголемено сърце, мускулна уязвимост, неврологични признаци, загуба на моторни умения, спастична пареза, а прогнозата за продължителността на живота при засегнатите е ужасяваща. Така че и до 100-те бона да беше избутал Николай, никой нямаше да се сърди на Билалов.

Не такава обаче беше обстановката с присъединяване ден по-рано на счетоводителката Светлана Петрова. Водещият не спря да се лигави и да оказва помощ на пухкавата, симпатична дама и на процедура й сподели да маркира Зинедин Зидан на въпроса: " Кариерата на кой футболист приключва с червен картон след удар с глава в гърдите на съперник през 2006 година
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР