ТУСКАЛОСА, Алабама – Най-малкият дебатен етап до момента в надпреварата

...
ТУСКАЛОСА, Алабама – Най-малкият дебатен етап до момента в надпреварата
Коментари Харесай

Тръмп отново се измъква от куката в последния президентски дебат на Републиканската партия, въпреки всички усилия на един от кандидатите

ТУСКАЛОСА, Алабама – Най-малкият дебатен стадий досега в конкуренцията за номинация на Републиканската партия за президент през 2024 година имаше едни от най-големите фойерверки.

Голяма част от словесния пресечен огън на конфликта в сряда в Университета на Алабама беше ориентиран към някогашния дипломат в Организация на обединените нации и някогашния губернатор на Южна Каролина Ники Хейли, който се радва на доста инерция тази есен.

Но макар най-хубавите старания на някогашния губернатор на Ню Джърси Крис Кристи – който неведнъж наказваше противниците си, че не съумяха да се конфронтират вербално с някогашния президент Доналд Тръмп – командващият републикански фронт през 2024 година -runner излезе от четвъртия спор относително незасегнат, защото още веднъж пропусна да излезе на сцената.

„ Ние сме 17 минути в този дебат… имахме тези трима, които се държат по този начин, като че ли надпреварата е сред четирима от нас “, сподели Кристи, като уточни Хейли, губернатора на Флорида Рон Десантис и биотехнологични...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР