Турция регистрира 7 381 нови пациенти с и 161 ежедневни

...
Турция регистрира 7 381 нови пациенти с и 161 ежедневни
Коментари Харесай

Турция въведе комендантски час през уикендите

Турция записва 7 381 нови пациенти с и 161 ежедневни смъртни случая за 24 часа, заяви Анадолската организация, представена от БГНЕС. 
Според данните на министерството на опазването на здравето общият брой на пациентите с COVID-19 от началото на епидемията в страната е достигнал 460 916, до момента в който общият брой на жертвите от COVID-19 е 12 672 в страната. Данните демонстрират, че през последните 24 часа са извършени повече 160 000 теста за COVID-19.
 Турция ще имунизира гратис жителите си против ковид Турция ще имунизира гратис жителите си против ковид
Турското управление чака да имунизира жителите на републиката против новия ковид гратис, заяви министърът на здравеопазва...
След настъпването на зимата, Турция е очевидец на възобновление на случаите на ковид, сходно на останалия свят. Тъй като ежедневните числа съвсем се удвоиха през миналата седмица, държавното управление вкара редица ограничавания и предизвести, че ще вкара и други, в случай че равнищата на зараза не понижат. " Вашата поддръжка е наложителна за ограниченията, които обявихме, с цел да създадем смяна. Стойте надалеч от тълпите, доколкото можете “, сподели министърът на опазването на здравето Фахретин Коджа.
Мерките включват непълен комендантски час от 20:00 часа. до 10 ч. сутринта, което ще бъде наложено в цялата страна през почивните дни. Освен комендантския час през уикенда е издадена специфична заповед за престой вкъщи за възрастни жители на възраст 65 и повече години, както и младежи на възраст до 20 години. Възрастните жители имат право да излизат от домовете си сред 10:00 и 13:00, до момента в който хората под 20 години ще могат да напущат домовете си от 13:00. до 16 ч. Училищата ще останат затворени до края на първия учебен срок, като учениците ще преминат към онлайн образование.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР