Турция е една от страните, които са най-предпочитани за екскурзия

...
Турция е една от страните, които са най-предпочитани за екскурзия
Коментари Харесай

Хотелите в Турция запазват системата all inclusive

Турция е една от страните, които са най-предпочитани за екскурзия и отмора от българите, изключително през лятото. Това е по този начин поради близостта, ниските цени и положителното обслужване в хотелите и заведенията за хранене.  Една от най-привлекателните страни на това пътешестване е и ситемата  all inclusive.

В тази връзка е значимо уточнението, което прави представител на Федерацията на хотелиерите в Турция (TUROFED).

Турските хотели и след пандемията от ковид няма да се откажат от системата all inclusive. Но туристите няма да разполагат със свободата на избор на храната, която  имаха преди Ковид-19.

" Въведената в интервала на пандемията процедура за подаване на някои ястия от храната от обслужващия личен състав в заведенията за хранене с шведска маса ще остане необятно публикувана и след нея. Туристите към този момент няма да имат тази независимост на избор, която съществуваше преди пандемията. Това е обвързвано с обстоятелството, че разноските за подготвяне на храната значително са нарастнали. Освен това е належащо да вземем всички вероятни ограничения за отбрана на здравето на нашите посетители ", акцентират от Федерацията на хотелиерите в Турция.

Така че това лято измежду турските хотели, познати с използването на системата all inclusive, " по-разпространени могат да станат заведенията за хранене a la carte, т.е. тези с обслуживане по меню ". " В света се следи наклонност към подобен вид хранене поради стопански аргументи, а също по този начин и такива, свързани със стандартите за хигиена и блян към минимизиране на количеството изхвърляна храна ", разяснява представителят на TUROFED.

Спекулациите на тематика анулация на системата all inclusive в турските хотели се съживяват всяка година преди началото на летния сезон.

Условията за настаняване и хранене в турските хотели са измежду главните фактори, които притеглят всяка година по над милион българи, които почиват в средиземноморските хотели на южната ни съседка.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР