Турският шофьор на тир, който в ранните часове в неделя

...
Турският шофьор на тир, който в ранните часове в неделя
Коментари Харесай

Освободиха турския тираджия, убил на пътя шофьора на снегорин в Монтанско

Турският водач на тир, който в ранните часове в неделя аргументи злополука на интернационалния път Е-79 в региона на монтанското село Смоляновци, като удари снегорин и водачът на снегорина почина на място, е освободен.

Той беше арестуван за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи и откакто този интервал изтече, към този момент е на независимост. Прокуратурата не е издала разпореждане за задържане от 72 часа, оповестиха за Българска телеграфна агенция от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

От полицейската дирекция в Монтана прецизираха, че сигналът за злополуката е подаден в 03:43 часа на 5 февруари. При посещаване на място служителите на реда открили, че заради придвижване с несъобразена скорост 36-годишен водач от Турция при ръководство на тир „ Мерцедес Актрос “ с прикачено ремарке изгубил надзор над управлявания автомобил и предизвикал пътнотранспортно произшествие с насрещно движещия се товарен автомобил „ Ивеко “, употребен за снегорин и ръководен от 54-годишен мъж от село Смоляновци. При конфликта лидерът на снегорина е умрял на място, а пробите за приложимост на алкохол и опиати на турския лидер са негативни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР