Турският президент заяви, че готов да вземе необходимите мерки, за

...
Турският президент заяви, че готов да вземе необходимите мерки, за
Коментари Харесай

Ердоган: Нямаме никакво намерение да търпим повече терористичните атаки от сирийска страна

Турският президент съобщи, че подготвен да вземе нужните ограничения, с цел да в профил бързо заканите против турските военни, станали наскоро цел на набези в Северна Сирия.

" Търпението ни се изчерпва. Нямаме никакво желание да поносим повече терористичните офанзиви от сирийска страна, които заплашват сигурността на нашата страна и на народа. Много скоро ще предприемем нужните стъпки, с цел да дадем заслужен отговор на офанзивите, в които починаха наши служители на реда ", съобщи Ердоган след съвещанието на кабинета, основна тематика на което е била битката против терора, съобщи.
 Ердоган погреба Запада като международно въздействие, желае коренна смяна в Организация на обединените нации Ердоган погреба Запада като международно въздействие, желае коренна смяна в Организация на обединените нации
Проблемното разбиране на международен ред, учреден на претенциите за предимство на Запада, остава в предишното. Това сподели турският прези...

Турски източници разясняват изказването на Ердоган като сигнал за допустима трансгранична интервенция на турската войска в Северна Сирия. Двама турски служители на реда починаха преди няколко дни при нахлуване в региона на антитерористичната интервенция " Ефратски щит " в Сирия. Смята се,че офанзивите са дело на кюрдските милиции, които са съдружници на Кюрдската работническа партия.

Ердоган разгласи също, че въпросите по климатичните промени ще бъдат сектор на министерството на околната среда и благоустрояването и ще бъдат прибавени към формалното име на министерството. Преди няколко дни Великото национално заседание на Турция ратифицира парижкото съглашение за климата. Турция е последната страна от Г-20, която ратифицира документа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР