Турският президент Реджеп Тайип Ердоган пристигна днес на официално двудневно

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган пристигна днес на официално двудневно
Коментари Харесай

Белград посрещна Ердоган с военни почести и самолетен ескорт

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган дойде през днешния ден на публично двудневно посещаване в Сърбия, заяви турската телевизия СиЕнЕн-Тюрк, представена от Българска телеграфна агенция. Гостът бе посрещнат на белградското летище ”Никола Тесла ” от сръбския президент Александър Вучич, от посланика на Сърбия в Анкара Зоран Маркович и от турския дипломат в Белград Танжу Билгич.
Заедно с турския президент в Белград дойдоха брачната половинка му Емине Ердоган, министърът на външните работи на Турция Мевлют Чавушоглу, министърът на финансите и държавната хазна Берат Албайрак, министърът на защитата Хулуси Акар, министърът на земеделието и горите Бекир Пакдемирли, министърът на превоза и инфраструктурата Джахит Туран, представителят на президента Ибрахим Калън и ръководителят на Дирекцията по връзки в турското президентство Фахреттин Алтун.

По информация на СиЕнЕн-Тюрк, в сръбското въздушно пространство самолетът на Ердоган е бил съпровождан от изтребители на сръбските военновъздушни сили. На летище „ Никола Тесла “ Ердоган бе посрещнат с публична гала и приветстван с оръдейни салюти.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР