Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и

...
Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и
Коментари Харесай

Президентът Ердоган обеща да потърси отговорност за жертвите от земетресенията в Турция

Турският президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва даде обещание, че ще потърси отговорност от отговорните за гибелта на над 41 000 души при опустошителните трусове, които удариха южната част на страната преди повече от две седмици, заяви Българска телеграфна агенция, базирайки се на турската телевизия НТВ.
Всичко по тематиката: Земетресението в Турция и Сирия 516
" Наш дълг е да потърсим отговорност от отговорните пред закона ", сподели Ердоган по време на посещаване в южния окръг Османийе.

Президентът на Турция прикани да не се обръща внимание на " тези, които са враждебно настроени към Турция, и употребяват земетресението като претекст ".

" Както не оставихме народа си гладен и изложен на риск при предходни бедствия, по този начин нашата страна застава до народа си и в този момент. Ако има такива, които са показали немарливост, позволили са пропуск или предумисъл при загубата на човешки живот, наше обвързване е да им потърсим отговорност пред закона ", съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР