Турски гражданин е задържан и обвинен за трафик на 11,46

...
Турски гражданин е задържан и обвинен за трафик на 11,46
Коментари Харесай

Турчин сгащен с 12 кила марихуана на Капитана“

Турски жител е арестуван и упрекнат за трафик на 11,46 кг. марихуана на стойност 45 840 лв. през Граничните контролно-пропускателни пунктове " Калотина " и " Капитан Андреево ", оповестиха от прокуратурата и от Регионалния пресцентър на митницата в Свиленград.

Д. О. (51 г.) е измамен под отговорност след оперативно-издирвателни мероприятия.

Наркотикът бил открит зарязан в чанта в резервоар за боклук на трасе " Входящи товарни коли " зад гараж за осъществяване на щателна митническа инспекция на " Капитан Андреево " на 28 май т. година Сухата зелена листна маса в багажа реагирала при теста на марихуана.

Установено е било, че на 26 май трафикантът е минал първо от Събрия у нас през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " с пратката дрога, което квалифицира действието като " продължавано закононарушение ", разясниха от прокуратурата.

Обвиняемият Д.О. е арестуван в началото за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Вчера по искане на Окръжна прокуратура-Хасково съдът е взел по отношение на него мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Определението на съда може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в Пловдив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР