Турската звезда Гонджа Вуслатери, която е бременна с първото си

...
Турската звезда Гонджа Вуслатери, която е бременна с първото си
Коментари Харесай

Най-лошата майка в любим турски сериал е бременна, но не бърза със сватбата

Турската звезда Гонджа Вуслатери, която е бременна с първото си дете, показа в мрежите ултразвукова фотография. Интересното е, че актрисата е забелязала полумесец и звезда, сходни на знаците на турското знаме на фрагментите.  

" Ататюрк не е мъртъв и той несъмнено е жив в мен. Ето ултразвука… Мисля, че беше в първата седмица, в която го срещнах ", написа Вуслатери. 

Гонджа удостовери пред Haberturk, че фотографията е напълно достоверна и не е обработвана с фотошоп. 

Наскоро 37-годишната Гонджа Вуслатери разгласи, че чака бебе в обществените мрежи, написа Телеграф. “Да, бременна съм, Да, знам, рано е! Ходя на работа и околната среда към мен е спокойна. Тъй като съм жена, имам способността да раждам ", написа звездата, която нееднократно е заявявала, че не не желае да бъде майка. Сега тя изясни, че към момента разсъждава по този метод и не е подготвена да бъде родител. 

“Това е моят избор! Дори и да не съм подготвена. Животът ми е прелестен, приятелят ми също. Когато го погледнах за първи път в очите, си споделих: Това е индивидът! И той към момента е … Той не е от елит средите и не искам да приказвам за него. Негово демократично право е да не желае да съществува в общественото пространство ", обясни Гонджа. 

Актрисата от “Майка " и “Малки секрети " разгласи още, възнамерява да седне на сватбената маса, когато времето се затопли. 

“Бракът, несъмнено, е нещо, за което мисля, откогато научих, че чакам дете. Не одобрявам булчински рокли, бижута, съдове, торти и сладкиши, тъй като това е толкоз смущаващо ", посочи тя. 

“Правото на семейство е на първо място. Така би трябвало да бъде поради детето. Но времето е студено, ще подвигна женитба, когато се стопли. В света има война. Така е, нали? Ако вие, като мен, виждате бебета да умират в големи чаршафи и торби за отпадък всеки ден. Не съм намерила съвестта си на улицата ", заключва Гонджа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР