Туршията е една от най-любимите зимнини. Повечето домакини се организират

...
Туршията е една от най-любимите зимнини. Повечето домакини се организират
Коментари Харесай

Добавете този зеленчук към туршията и вкусът й ще е неповторим

Туршията е една от най-любимите зимнини. Повечето домакини се провеждат в края на септември месец и стартират да приготвят зеленчуците в буркани и бидони. След това цяла зима могат да сервират на трапезата си тази вкусна маринована салата, която освен е потребна, само че и ни отваря апетита за още и още.

Съществуват не малко предписания за това по какъв начин да си приготвим туршията, тъй че да бъде трайна колкото се може повече време. Зеленчуците, които човек прибавя към стъклените съдове, също не е наложително да са в точни пропорции. Можете да заложите на тези, които на драго сърце похапвате, до момента в който са в сезон.
 Ето с кой натурален консервант да замените натриевия бензонат в туршията Ето с кой натурален консервант да замените натриевия бензонат в туршията
Туршията е една от най-вкусните зимнини. В края на септември всяка една стопанка стартира да провежда времето си за изработката на миним...

Има обаче един зарзават, който е в положение да овкуси зимнината по напълно добър метод. Кой е той, занапред следва да разберете.
Кой е зеленчукът, кадърен да овкуси всяка една туршия по ненадминато добър метод
Разбира се, че целината! Кой различен зарзават е кадърен на това да овкуси туршията толкоз добре, колкото остарялата и добре позната целина?! Тя има аромати, които нямат аналог. Освен това е ненадминато потребна и неслучайно домакините я прибавят към голям брой ястия.

От вас се изисква да вземете няколко глави целина, да ги почистите добре, да ги разрежете на половини или четвъртини и да ги добавите към бидона с туршия или към стъклените буркани, според от това какви съдове сте решили да ползвате.

 Сурова туршия единствено със сол в буркани – тази рецепта ще ви плени Сурова туршия единствено със сол в буркани – тази рецепта ще ви плени
По-вкусна от суровата туршия единствено със сол в буркани няма. Най-подходящото време за приготвянето й си остава края на септември или начал...

Опитайте и няма да съжалявате. Това е съвършеният зарзават, кадърен да трансформира всяка туршия в същински кулинарен шедьовър!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР