Туризмът се намира в безпрецедентно тежка ситуация, не само в

...
Туризмът се намира в безпрецедентно тежка ситуация, не само в
Коментари Харесай

Николина Ангелкова: Поемането на 60% от възнаграждението ще даде глътка въздух

Туризмът се намира в невиждано тежка обстановка, освен в България, само че и в света. Има невиждано редуциране на слотове, личен състав и резервации. Това показа в Народното събрание министърът на туризма Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard, съобщи кореспондент на Novini.bg

Очаква се към 25% спад на интернационалните пътувания, които ще докара да спад и на приходите от туризъм, уточни още тя.

Апелирам за повече отговорност и дано да не се пътува. След това ще имаме повече сили да се възстановим. Към момента са общо 73 българските жители, които би трябвало да се приберат от екскурзии, разкри Ангелкова.

Горанов: Държавата оказва помощ на бизнеса с 60% от заплатите за 3 месеца

Готовността на страната да поеме 60% от възнаграждението на чиновниците ще даде някаква глътка въздух. В момента вършим стратегия за спешна рекламна тактика, в случай че може по този начин да се назова, защото пренастроиваме тактиката както по онлайн рекламата, по този начин и във връзка с съответните ограничения. Изключително тежка е обстановката в нашия бранш, само че имам вяра, че въпреки и мъчно ще успеем да продължим, сподели още министър Ангелкова.

Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР