Туристите по плажовете на Балтийско море станаха неволни свидетели на

...
Туристите по плажовете на Балтийско море станаха неволни свидетели на
Коментари Харесай

Die Welt: Руски черен гигант пори вълните на Балтийско море, плажуващите гледат и не вярват на очите си

Туристите по плажовете на Балтийско море станаха неволни очевидци на впечатляващо представление, написа Die Welt. Плажуващите видяха съветския " черен колос " - най-голямата атомна подводница в света " Дмитрий Донской ", разяснява създателят на репортажа.

Стратегическият ракетоносец на съветския ВМФ прекоси Балтийско море на път от Северодвинск за Санкт Петербург за присъединяване в основния военноморски церемониал..

" По морето плава черен колос - най-голямата атомна подводница в света. Редом с нея платноходките наподобяват като детски корабчета ", написа Die Welt.

Руският подводен крайцер има дължина 172 метра, а на борда му носят работа от 150 до 180 военни моряци, прецизира Die Welt. ТК-208 " Дмитрий Донской " е съветски тежкия атомен ракетен подводен крайцер със стратегическо предопределение от плана 941 " Акула ". Подводницата е първа в серията си.

Военният транспортен съд беше осъвременен по плана 941УМ. Той е въоръжен с ракетен комплекс " Булава " с 6 хиперзвукови нуклеарни бойни глави.

Читателите на сайте Die Welt и под видеото на датския канал youtube са оставили завладяващи мнения, написа Русвесна:

Achim Kim T.: Уау! А в този момент дано да си представим, че на нейно място беше американска подводница. Веднага щеше да стартира ропот на неодобрение и хули по адрес на неприятния Тръмп!

Dr. M: За военната техника работи едно главно предписание: съжалението е гратис (например фрегатите на немските ВМС), а завистта би трябвало да се заслужи. И обектът на завистта в този момент плава по Балтийско море.

Penny A.: Там несъмнено няма специфични интимни масички за военнослужещи от женски пол, значи тази подводница не коства нищо спрямо нашите гендерни военноморски сили.

Stefan M.: Благодаря, разбрахме опасността. Заради тази демонстративна поза, в която се пъчи Русия, светоните разноски за защита не престават да порастват.

Dar Veter: Кой можеше да си намерения, че те ще изпратят подводница от клас " Тайфун " в Балтийско море?! Последният церемониал на остарялата лейди. Тя е първата в своя клас и последната на работа в качеството си на изпитателен за своите приемници. Скоро тя ще си отиде вечно и концепцията да се покаже на света в Прибалтика и Санкт Петербург е блестяща.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР