Бебе се наслади на най-добрия уикенд в живота си“ само

...
Бебе се наслади на най-добрия уикенд в живота си“ само
Коментари Харесай

Бебето имаше „най-добрия уикенд в живота си“ дни преди смъртта в ръцете на служителка в детска градина

Бебе се наслаждения на „ най-хубавия уикенд в живота си “ единствено дни преди да бъде убито от служителка в детска градина, която я сложи с лицето надолу на чувал за фасул за повече от 90 минути.

На девет месеца дребната Женевиев Мийхан се развива бързо, откакто е направила първите си стъпки без непозната помощ към кухнята си и е почнала да бърбори „ dada dada “. Родителите й Джон Мийхан и Кейти Уилър бяха възхитени от напредъка й и желаеха да покажат щерка си пред фамилията.

„ Играехме на килимчето и тя се радваше да покаже уменията си “, спомня си майка й. „ След вечеря я изкъпахме и тя си играеше с играчките си за баня. Току-що беше получила двата си долни зъба и обезверено дъвчеше играчките си. Джон се опита да ги смъкна и тя доста се ядоса. Беше смешно и сладко. Помня този уикенд като един от най-щастливите ни. Беше доста щастлива и добре. ”

Но насладата на фамилията скоро щеше да се трансформира в обезсърчение единствено часове откакто Джон и Кейти я оставиха в детската градина Tiny Toes...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР