Гордо носещ фланелка на Англия, докато играеше футбол като малко

...
Гордо носещ фланелка на Англия, докато играеше футбол като малко
Коментари Харесай

Забележителното издигане на звездата на Манчестър Юнайтед Коби Майноо в отбора на Англия, след като се отличи на четири години

Гордо носещ фланелка на Англия, до момента в който играеше футбол като малко дете, Коби Майноо в този момент е една от най-ярките очаквания на Англия за популярност на Евро 2024.

Неговите умения с топката бяха явни от четиригодишна възраст. И откакто във вторник беше включен във краткотрайния тим от 33-ма играчи на шефа Гарет Саутгейт, 19-годишният гений може да остави своя отпечатък на шампионата в Германия идващия месец.

Първият му треньор, Стив Варе, сподели пред Mirror, че към момента си спомня първия път, когато го е видял да играе на четири или пет години. Той сподели: „ Той беше жилаво дете, само че беше мощен, беше бърз и просто се открояваше.

НЕ БРАХУВАЙТЕ ПОВТОРЕНИЯТА!

„ Бих сложил всички по-добри играчи в противниковия тим, с цел да се опитат да го провокират. Той влизаше и излизаше от тях и просто вкарваше голове. ”

Роден в Стокпорт на родители от Гана Феликс Майноо и Абена Херолд, звездата на Манчестър Юнайтед Коби е най-младият с две сестри, Ама и Елфия. Брат му Джорд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР