Турист твърди, че е бит от служител на ски лифта

...
Турист твърди, че е бит от служител на ски лифта
Коментари Харесай

Кой прав и кой крив в спора за побоя на лифта в Банско?

Турист твърди, че е обичай от чиновник на ски лифта в Банско.

Конфликтът е сниман във видеоклип. Не него се вижда как чиновник на оператора на лифта, облечен в брандирано яке, блъска екскурзианта в снега, а след това го удря с щеката.

Потърпевшият Николай Авджийски описа в ефира на Нова телевизия, че дошъл на междинна станция към 16 часа. Отишъл при служителя и общително го попитал по какъв начин може да слезе. Служителят му дал отговор: „ Оправяй се, все ми е тая ”.

Разговорът ескалирал и почнали обиди с нецензурни думи от едната страна към другата. " След това индивидът си разреши да прескочи загражденията и да ми нанесе удари ”, споделя още Николай.

От фирмата-концесионер описаха, че лифтът е бил затворен поради мощния вятър, а хората да били предизвестени, че оборудването няма да работи. Те потвърдиха за случая, само че описаха, че служителят им е бил провокиран словесно.

" Нашите чиновници са му предложили да го смъкват до Бъндеришка поляна, с цел да продължи надолу. Записът на господина е манипулиран, няма тон. Подобно държание не толерираме, като навреме отстранихме служителя ”, уточни Иван Обрейков, маркетинг шеф на компанията концесионер.

Пострадалият мъж си е извадил здравно и е подал тъжба.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР