Тупак Шакур получи звезда на холивудската Алея на славата броени

...
Тупак Шакур получи звезда на холивудската Алея на славата броени
Коментари Харесай

Тупак Шакур бе отличен посмъртно със звезда на Алеята на славата

Тупак Шакур получи звезда на холивудската Алея на славата броени дни преди рождената дата на легендата на хип-хопа, заяви Асошиейтед прес.

Сестрата на починалия рапър Секиуа " Сет " Шакур одобри звездата от името на фамилията. Тя се разплака, до момента в който говореше за визията си за това по какъв начин по-големият й брат би се почувствал да бъде почетен със звезда на Алеята на славата.

" Когато за пръв път стъпи на сцената на спектакъл " Аполо " като 13-годишен, когато още никой не знаеше името му, той мечтаеше да има звезда тук, на Алеята на славата ", сподели Секиуа Шакур, която постоянно по време на речта си си поемаше надълбоко мирис, с цел да овладее вълнението си.

Организаторите на Алея на славата споделиха, че са избрали Тупак Шакур да бъде почетен със звезда още през 2013 година, само че очаквали фамилията и наследниците да изберат датата.



Звездата на Шакур е 2758-ата на Алеята на славата. Рождената му дата е 16 юни. Рапърът, който е една от най-прочутите персони в хип-хопа, бе прострелян и умря през 1996 година, когато бе на 25 години.

Професионалната му музикална кариера продължи пет години, през които той има продадени над 75 милиона записа по света, измежду които и диамантеният албум " All Eyez on Me ", от който са шлагерите " California Love (Remix) ", " I Ain`t Mad at Cha " и " How Do U Want It ".

Той бе въведен в Залата на славата на рокендрола през 2017 година Шакур се снима като артист в няколко известни продукции като " Поетичната Джъстис ", " Мафиотска връзка ", " Над ръба ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР