Тука няма ляво, няма дясно. Когато имаме проблеми, които чукат

...
Тука няма ляво, няма дясно. Когато имаме проблеми, които чукат
Коментари Харесай

Васил Терзиев: София има 70 млн. лв. за плащане и 0 лева по сметките

" Тука няма ляво, няма дясно. Когато имаме проблеми, които чукат на вратата, ми се вменяват проблеми, основани от други ", сподели още Терзиев.

Той упрекна съветниците в локалния парламент в неуважение ползите на софиянци, откакто нито една от политическите групи в Столичния общински съвет не съобщи поддръжка за препоръчаната от ПП-ДБ-СС Грети Стефанова за ръководител на Столичния общински съвет.

Преди това Иван Таков от Българска социалистическа партия съобщи, че " не можеш да призоваваш за разсъдък, откакто под прозорците на по-малко от 500 м от тук се прави ужасно безвластие и то се прави от страната и кметът можеше да го спре ".

" Да, би трябвало да се работи, би трябвало да се одобри бюджет както на държавно равнище, по този начин и в София, единствено че не от хора, които не съблюдават законите и реда. През последната една седмица станахме очевидци на безусловно фашистко отношение към Паметника на руската войска " ", съобщи и Деян Николов от " Възраждане ".

Дебатът в СОС продължава към този момент близо 3 часа, само че към този момент без резултат.

Междувременно пред Столичната община се организира митинг на столичани против демонтирането на Паметника на руската войска.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР