“Тук съм, защото вярвам във вашата подкрепа. Моята цел е

...
“Тук съм, защото вярвам във вашата подкрепа. Моята цел е
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Криводол Христо Доков: Ще реша проблема със сметоизвозването

“Тук съм, тъй като имам вяра във вашата поддръжка. Моята цел е да работя за развиването на община Криводол и решаването на натрупваните с години проблеми. Ще подхваща нужните дейности за премахване на казуса с снегопочистването и сметоизвозването в селото. Общината ще бъде отворена за жителите. Вие ме познавате и знаете, че няма да оставя проблемите неразрешени “, сподели на среща с гласоподаватели в Градешница Христо Доков - претендент за кмет на община Криводол от Политическа партия ГЕРБ.



Срещата почете и националният представител от ГЕРБ Красен Кръстев. „ Направихме много през миналия мандат, само че и доста следва. Искаме Вашата поддръжка, с цел да може да довършим започнатото “, разяснява Красен Кръстев и прикани на 27 октомври да се гласоподава с бюлетина №43 за кмет на община, за кмет на кметство и за листа с общински съветници на Политическа партия ГЕРБ.



Кандидатът за кмет на село Градешница Любомир Младенов направи къс доклад на свършеното през 20-те месеца от този мандат и даде поръчка, че ще продължи да работи със сърце за по-доброто бъдеще на Градешница.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР