Тук е прието да се смята, че това е еднолична

...
Тук е прието да се смята, че това е еднолична
Коментари Харесай

Българи от Москва: Бунтът е противоречие във висшите структури на Вагнер

„ Тук е признато да се счита, че това е еднолична акция на Пригожин. Има и един доста мощен военачалник Уткин, който е работил в основно разследващо ръководство. Това са някакви вътрешни несъгласия във висшите структури на „ Вагнер “, споделиха наши сънародници в Москва за протеста на частната войска в събота.

По думите им част от бойците на „ Вагнер “ даже не са знаели къде отиват. 

Диян Иванов и Йорданка Чанева са стоматолози. Дори в деня на протеста те са на работа и се постанова да пътуват, само че споделят, че не се е усетило напрежение. 

„ Очаквахме да има блок постове, да се сложат доста въоръжени, да има защита. Имаше постове на КАТ на няколко места. Беше доста умерено “, споделя Йорданка.

„ Минахме по трасе М4, което влиза в Москва и по което те се движеха и там от 4 платна беше оставено едно. Правеха се инспекции, имаше въоръжени хора, само че не бяха доста “, добавя Диян Иванов пред бТВ. 

Тяхна пациентка от Воронеж споделила, че ситуацията там също била спокойна.

„ Путин сподели това, което и хората тук си приказват, че протестът не е съумял не заради това, че е неприятно квалифициран или че управляващите не са могли да го плануват, а заради това, че има огромна консолидация на обществото към президента “, споделиха още доктор Иванов и доктор Чанева.
ТЕМА преди 1 час 413 преди 1 час 615 преди 3 часа 1338
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР