Свикването на извънредно заседание по време на предизборна кампания е

...
Свикването на извънредно заседание по време на предизборна кампания е
Коментари Харесай

„Възраждане“: Свикването на извънредното заседание във вторник е нечистоплътен опит на ПП-ДБ да използват Народното събрание за предизборни цели

Свикването на изключително съвещание по време на предизборна акция е нарушаване на към този момент взето решение, което беше гласувано от Политическа партия -ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи, означават от партия „ Възраждане “.

На последващо място, това изключително съвещание, свикано по искане на ПП-ДБ, няма предмет, показват от партията. Причината за това е, че претекстът, посочен от ПП-ДБ за нарастване на пенсиите от 1 юли с 11 %, е неуместен, защото решението за нарастване с 11% към този момент е взето. Следователно не е нужно Народното събрание да дискутира проблем, който към този момент е решен, и пенсионерите могат да бъдат спокойни за нарастването на своите пенсии.

„ Нечистоплътният опит на ПП-ДБ да употребяват Народното събрание за предизборни цели и превръщането на Народното събрание в долнопробна циркова сцена, цели да отвлече вниманието на българските жители от закононарушенията и тоталния неуспех на ПП-ДБ в ръководството – нещо, което „ Възраждане “ няма по какъв начин да поддържа. Доверието към това Народно заседание е от дълго време изчерпано. Поне една трета от депутатите в него в никакъв случай повече няма да го видят от вътрешната страна. Една част от тях са бъдещи обвинени и клиенти на прокуратурата. Огромната част от българските жители гледат с омерзение на сегашния състав на Народното събрание.

Всякакви въпроси, касаещи бъдещето на България, би трябвало да бъдат обсъждани от бъдещото 50-о Народно заседание, което ще стартира работа след по-малко от месец. Ето за какво „ Възраждане “ няма да взе участие в това изключително съвещание на 21.05.2024 година В момента сме в предизборна акция. Мястото ни е измежду хората, измежду нашия народ и не желаеме да имаме повече нищо общо с това тотално деградирало, незаконно и компрометирано 49-ото Народно заседание. Колкото по-скоро то отиде на боклука на историята, толкоз по-добре “, уверени са от „ Възраждане “.

Припомнят се и думите на Костадин Костадинов в речта, която произнесе в последното съвещание на Народното събрание: „ Няма да бъда сюрпризиран, в случай че бъде свикано изключително съвещание по време на предизборната акция, с цел да се употребява институцията за предизборна агитация. За страдание, се оказа прав “, се споделя още в позиция на партия „ Възраждане “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР