Цялото ни общество е изправено пред сериозна катастрофа заради драстичното

...
Цялото ни общество е изправено пред сериозна катастрофа заради драстичното
Коментари Харесай

Николай Нанков: Обществото е изправено пред катастрофа заради високата цена на тока за небитовите потребители

Цялото ни общество е изправено пред сериозна злополука поради фрапантното повишаване на цената на електрическата енергия за небитовите консуматори. Това съобщи депутатът от ГЕРБ и някогашен министър на районното развиване и благоустройството Николай Нанков. На конференция дружно с сътрудниците му Иван Миховски, Петко Петков и Йордан Досев в Ловеч те още веднъж сигнализираха за сериозната обстановка.

“Нещата стават нетърпими и излизат отвън надзор особено във връзка с непостижимите фактури за ток в последните три месеца с изключение на за бизнеса и за общините, обществените институции и предприятия – детски градини, учебни заведения, лечебни заведения, обществени и културни институции “, безапелационен бе Нанков. Той напомни, че парламентарната група на ГЕРБ-СДС внесе предложение в енергийната комисия страната да компенсира със 100% до юли нарастването на сметките за ток на всички небитови клиенти, в това число религиозните храмове. Днес обаче то беше отхвърлено от Комисията по енергетика, за което Николай Нанков изрази откровено страдание.
Управляващите против ГЕРБ: Няма да има обезщетения за общини, лечебни заведения и църкви поради скъпия ток
Депутатите от ръководещата коалиция в комисията по енергетика в Народното събрание отхвърлиха концепцията на ГЕРБ за обезщетения за общини, църкви,...
Прочети повече
Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР