Цялостната политика на това правителство е повече пиар, отколкото управление.

...
Цялостната политика на това правителство е повече пиар, отколкото управление.
Коментари Харесай

Харалан Александров: Проблемът на Петков е, че има авторитет назаем. Той е карикатура на лидер

" Цялостната политика на това държавно управление е повече пиар, в сравнение с ръководство. Казусът " Украйна " беше добър пиар триумф за обединението. Това ръководство съществува, с цел да оцелее ".

Това сподели пред доцент Харалан Александров, обществен антрополог. И добави, че щастливата глобализация, която ни е била обещана, се разпада, защото светът на отворените граници е разсечен брутално.

" Предстои да открием, че преобладаващата част от българите са по-скоро консервативни, патриархални, в сравнение с прогресистки настроени, идват тежки стопански неволи, които ще бъдат приписани на прозападното американско държавно управление. Макар че аз считам, че по-голяма отговорност за това държавно управление, носи Румен Радев ".

В предаването " Политически НЕкоректно " доцент Александров разяснява:
" Когато при цялата конфликтност, тревога, липса на вероятност се прибави внезапна икономическа рецесия, това сигурна рецепта за безредици. При дълбока рецесия или оцеляваш по единично или в дребни групи, или се мобилизираш за протест. Съгласен съм с Христо Иванов, че биха спечелили партиите на Путин ".

По думите на обществения антрополог България е разломена от няколко трагични спора - западно против съветско, Украйна против Русия.

На въпрос за идните връзки сред държавното управление и президента, той отговори, че когато едно общество е в бездънен декаданс, то стартира да действа на доста базисни и архетипни модели:
" Има гневни непораснали младежи, които желаят да разчитат света на бащите, с цел да побеждават. И спорът с бащата води до бащин яд. Проблемът им е, че светят с отразена светлина. Проблемът на Кирил Петков е, че има престиж назаем. Виждаме, че той е подигравка на водач. Те си търсят нов осиновител. Големият им късмет беше Борисов да ги осинови, той има капацитет за бащинстване ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР