Цяло лято бременната Лора Крумова е на море. Вместо на

...
Цяло лято бременната Лора Крумова е на море. Вместо на
Коментари Харесай

Лора Крумова на почивка с луксозна каравана

Цяло лято бременната Лора Крумова е на море. Вместо на плажа, водещата прекарва ваканцията си в първокласната си каравана, написа „ Блиц”. От началото на сезона телевизионната водеща отмаря дружно със фамилията си в обичания къмпинг „ Градина” край Созопол, където е всяка лятна почивка. До термина на 38-годишната Лора има още 2 месеца, по тази причина тя си почивала на мира. Журналистката към този момент е излязла в майчинство и възнамерявала да остане на морето до края на сезона, където мъжът й Сотир всяко лято преподава уроци по сърф.

Заради напредналата си бременност, Лора съвсем не излиза от първокласния си дом на четири колела. Крумова напуща караваната единствено, с цел да топне във водата 4-годишния си наследник Явор. Таткото Сотир пък се грижи за комфорта на бременната си половинка и малчугана като разпъва необятно тентата, с цел да им пази сянка, до момента в който се забавляват в близкия пясъчник.

Модерната каравана на Лора и Сотир е акостирала на брега на морето единствено на метри от плажа. Според осведомени, цената на къщата на колела е към 80 000 лева Инициатор на покупката била бременната Лора, която е известна със пристрастеността си към къмпингуването. Миналото лято Крумова прекара лятото във вехта каравана, купена от Сотир преди повече от десетилетие. Мъжът на Лора решил да я изненада и вложил цяло положение в покупката на първокласен морски дом на колела. Сърф инструкторът е избрал за фамилията си каравана Tabbert CELLINI 590 TD 2,5, която е дълга 866 см и е необятна 250см.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР