Цялата предна част на автомобил е пропаднала в изкоп на

...
Цялата предна част на автомобил е пропаднала в изкоп на
Коментари Харесай

Автомобил пропадна в изкоп от Водния цикъл в Пловдив

Цялата предница на автомобил е пропаднала в ров на улица в Пловдив.

Инцидентът е станал в пловдивския регион " Северен ". В региона се копае поради Водния план, само че маркировка не е имало. Снимки и видео са пуснати в групата " Забелязано в Пловдив ", а обявата провокира голям брой мнения.

Гледката е необикновена, защото колата е паднала напряко перпендикулярно.

19-годишният Йордан Чалъков е карал колата. Младежът не е от квартала и идвал при приятелката си, която живее там, заяви Трафик Нюз.

" Пътувах си умерено по ул. " Полковник Дрангов ". Завих по улица " Добротич " и внезапно колата пропадна. Нямаше нито знак за неразрешено придвижване, нито, че има ремонт. Нямаше предпазни ленти или каквито и да е предизвестия. Пропаднах. Изплаших се доста. Очевидци ми помогнаха да изляза ", описа Йордан.

Наложила се е намесата на тежка техника, с цел да бъде изтеглен пропадналият автомобил.

" Видимо съм добре, само че се ударих отдясно в бъбрека. Цялата кола обаче е в дупката, която е дълбока най-малко 2-3 метра. Щетите по нея са доста съществени - ризница, нагревател, фарови и прочие ", описа още младежът.

Той е безапелационен, че ще си търси правата по правосъден път до край. Междувременно на мястото е дошъл представител на фирмата-изпълнител " Европейски пътища " АД.

" Ще осъждам Общината, ВиК и фирмата-изпълнител ", съобщи момчето.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР