Цвети Петрунова разговаря със звездата“ на лентата Филип Буков. Актьорът

...
Цвети Петрунова разговаря със звездата“ на лентата Филип Буков. Актьорът
Коментари Харесай

Гащи и топлес по бТВ: Реклама, реклама, но простотията идва в повече

Цвети Петрунова беседва със „ звездата “ на лентата Филип Буков. Актьорът играе художник-фалшификатор, сюжетът е  престъпен, а жанрът е комедия.

 

Петрунова и Буков срещнаха феновете със сцените, в които дами са голи, а самият той е „ по гащи “ (повториха го три пъти…). „ Звездата “ изясни даже, че с фотошопа „ гащите са махнати “ и се е получило голо тяло. Петрунова назова голите фрагменти с него „ апетитни “…

 

След изявлението с Буков последва диалог с Диляна Попова и Райна Караянева – също „ звезди “ от въпросния филм.

 

Всичко бе „ уау “, „ уау “ и отново „ уау “. Супер хубавици, супер модели, супер актриси! И умни, умни, милите…

 

Първото, което фенът научи е, че във кино лентата изобилстват „ разкрепостените подиуми “, множеството от тях „ в леглото “.

 

Попова свенливо показа, че имала спор с режисьора Ян Янев в една от сцените да не е топлес, а да има въпреки всичко долни дрехи. Той решил да снима сцената с дубльорка и обезпечил дама с големи гърди. Работата не се получила. После признал, че Попова е била права, т.е. може и „ по гащи “.

 

Караянева също показала темперамент и макар полуголите изобилни подиуми, отказала в една от тях е топлес.

Каква невзискателност, какъв естетически връх.

 

Разбираемо е желанието на бТВ да популяризира кинопродукт, в който е вложила. Донякъде е разбираемо и желанието това да стане посредством голи подиуми, гащи и прочие Но и в това би трябвало се знае дозата. Водещи би трябвало да са интелигентността и забавният роман. Не е подобен казусът. Сори.

 

Да си спомним думите на Рангел Вълчанов: „ Телевизиите са станали аморални. Сякаш истината е сред краката на дамата и мъжа. Само там я търсят. И поставят едни червени точки. Много обидно е да живееш по този начин. Тъжно, тъжно е! “

 

„ Звездите “ от „ Аферата Пикасо “ да поровят в Google, с цел да узнаят кой е Вълчанов… Ако имат предпочитание, де.

 

Трудно е сексуален филм (такова усещане оставиха съботните интервюта) да бъде показан като изкуство. Освен това не може да се създават „ звезди “ единствено по един критерий…

 

Вероятно в бТВ и екипът на кино лентата ще одобряват и рецензиите като реклама, само че най-малко част от тях са наясно, че " би трябвало и ум ".

 

***

След великодушната порция „ гащи и топлес “ видяхме изявление с гръцкия реализатор Константинос Аргирос. Певецът показва неща, които не видяхме от Буков, Попова и Караянева взети дружно. Скромност на първо място. А Аргирос има действително с какво да се похвали.

 

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР