Цветелин Маринов – Цуни заби в комплект бившите си съквартирантки

...
Цветелин Маринов – Цуни заби в комплект бившите си съквартирантки
Коментари Харесай

Цуни заби в комплект близначките Влади и Алекс

Цветелин Маринов – Цуни заби в комплект някогашните си съквартирантки от „ ВИП Брадър” - близначките Владислава и Александра Димитрови

Без да се свени, че са на половина на годините му, плейбоят e съумял да омае палавата Алекс и сестра й, с цел да се отдадат тримата на креватни удоволствия.

Земеделецът от Плевенско към този момент не крие пристрастеността си към палавите девойки. Мачото бръмчи постоянно по нощни заведения и всемирски събития с двете си любовници и след това качва снимки с Алекс и Влади

От обкръжението на 22-годишни близначки издават, че и Владислава също си падала огромна хитруша. Именно заради това не се наложило Цуни дълго да ги увещава за присъединяване в тройка. Сватовницата на триото обаче е топ палавницата на фолка Мара Отварачката.

Свидетели споделят пред „ Таблоид”, че тримата цяла нощ седели един до различен, Цуни ги галил по краката, танцували буйно и очевидно се наслаждавали на компанията си. Първоначално провинциалният сваляч Цуни задоволил мерака си с двете девойки, само че след това се увъртял към Александра за по-сериозно гадже.

Известният с това, че е прочут се впечатлил от оповестените в „ Таблоид” супер горещи фрагменти с „ музикалното изпълнение” на Алекс като порно медсестра, а по-късно персонално се уверил в креватните й учения, от които останал повече от удовлетворен. Не е загадка, че Цуни си пада по фолк певици и по мацки под 30-те години, въпреки самият той да кара четиридесетата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР