Цветанка АндрееваРадев има за цел да овладее електората на традиционната

...
Цветанка АндрееваРадев има за цел да овладее електората на традиционната
Коментари Харесай

Руска креатура плава под български флаг

Цветанка Андреева

Радев има за цел да овладее електората на обичайна левица Българска социалистическа партия и този на евразийския консерватизъм на " Възраждане ". Радев желае да хване национализма, само че явната му съветска взаимозависимост компрометира " родолюбивото " му начинание.Големият въпрос е за какво суверенът би трябвало да му заплаща за персоналния политически план? Защо би трябвало да устояваме целия му антураж от секретари и съветници свързани с Държавна сигурност и Българска народна армия?

Последното което работят в президентството е да съставляват нацията ни! Приличат повече на щаб квартира на Кремъл, в сравнение с държавна власт.
Тук е моментът да се напомни за какво връзката с Държавна сигурност е опора на Радев и е изключително рискова за страната ни.
Когато съществува публично Държавна сигурност е филиал на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в България. От друга страна Путин е еманацията на властта на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) след Съюз на съветските социалистически републики. Той връща Русия в ръцете на кагебейците. Те пък мощно държат старите си приятели в България - ръководят ги и управляват.Вкарването на хибридни герои с Държавна сигурност връзки е рисково за здравето на Демокрацията ни!

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР