Цветана Пиронкова се завърна в България преди минути. Тя беше

...
Цветана Пиронкова се завърна в България преди минути. Тя беше
Коментари Харесай

Героинята Пиронкова бе посрещната с аплодисменти и група D2 на ВИП-а на летище София

Цветана Пиронкова се завърна в България преди минути. Тя беше посрещната с овации от публицистите на ВИП-а на Летище " София ", а незабавно откакто се появи тенисистката ни беше изненада от групата D2, която извърши песента " 100 години ". Пловдивчанката приказва пред публицистите незабавно след завръщането си. 

" Замразеният ми ранкинг е за още 12 шампионата. Заявила съм присъединяване за Ролан Гарос, като там съм в квалификации. Все още не съм решила дали ще вземам участие. Липсата на задоволително време и подготовка ме колебае за присъединяване на Ролан Гарос, тъй като още идната седмица в четвъртък би трябвало да заминем. Ако влезна в съществена скица тогава най-вероятно ще играя. За мен шампионата беше доста прочувствен. Отидох без упования, само че знаех, че се намирам в добра форма. В последна сметка в никакъв случай не знаеш след толкоз дълга пауза по какъв начин ще реагираш. За мен нещата се развиха доста добре. Мач след мач започвах да се усещам доста по-уверена. Подкрепата е огромна и невероятна. Благодаря на всички хора, които ме поддържат и ми изпращат поздравления. "

" Смятам, че в действителност е положително показване. Аз го правя оценка като едно от най-хубавите си в кариерата ми. Аз не взех решението за завръщането ми незабавно. В самото начало, първите две години живях с мисълта, че няма да играя още веднъж. Допусках, че рано или късно играта ще стартира да ми липсва. Радвам се, че още веднъж изпитвам тази страст. В началото на тази година взех решението да се завърна, започнах да упражнявам интензивно. За страдание се случи пандемията с ковид и стопираха всички мачове. "

" С появяването на детето всичко се смяна. Това е нещо напълно обикновено. Фокусът се измества напълно към детето. Оценяваш кои са значимите неща и ги цениш. Тенисът към този момент не е преди всичко, това най-малко при мен е здравословно. Най-голямата фантазия си ми остава купа от Големия шлем. Не видях някаква изключително смяна като изключим ограниченията. Почувствах се като вкъщи си. Хората са същите, няма огромни промени. Мерките бяха строги и задължаващи, само че поради обстановката знаехме, че ще бъде по този начин. Организацията беше на високо равнище. "

" Има отмалялост, това е обикновено, само че с няколко дни отмора ще се оправя. Цялото преживяване беше ужасно. Повече слушах себе си и имах вяра на тенис инстинктите си и дългите години опит. Заложих доста на физическата си подготовка. В тенис аспект също доста работих от разнообразни елементи от играта си. Хубаво е да видя, че съм правила верните неща. Обичам огромните цялостни игрища, публиката ме наектрелизира. "

" Очаквах това показване от Цвети. Важно беше да не играе със Серина или Азаренка в първи кръг. Ако няма време да се възвърне ще е безсмислено да участваме на Ролан Гарос, в случай че не влезе в съществена скица е по-добре да го отсрочи ", съобщи брат ѝ Енчо Пиронков.

" В първия ден се видяхме с Корне, тя се зарадва и ми пожела триумф. Искрено се надявам обстановката да се възстановява. В момента е съвсем невероятно. Ние бяхме в така наречен " мехур ", в който нямаш право да излизаш на никое място. Можеш да бъдеш единствено на кортовете и в хотела на отдалеченост и с маски. За мен равнището е извънредно високо, каквото постоянно е било. Това, че се сменят с времето е нещо обикновено. Няма по какъв начин едни и същи да са постоянно на върха. Липсваше ми публиката. Тя основава една спомагателна страст. Ние сме експерти и би трябвало да се приспособяваме към ситуацията. "

" Според разпоредбите е по този начин и тази дисквалификация е вярна. Случвало се е нееднократно да бъдат дисквалифицирани състезатели ", приключи Пиронкова запитана за най-шокиращия миг на Ю Ес Оупън - дисквалификацията на Новак Джокович.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР