Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април

...
Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април
Коментари Харесай

Цветанов към опозицията: Не фалшивите новини издигат имиджа на една партия

Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, зам. - ръководител на ГЕРБ и ръководител на ПГ на ГЕРБ разяснява в студиото на утринния блок на Нова телевизия настоящи тематики.

Той засегна въпроса с волфрамовата мина край Велинград. „ За нас са значими Родопите “, разяснява Цветанов „ Никога не сме желали мината да се осъществя. Прави се нова оценка за въздействието на мината в региона “, сподели той и добави: „ Няма да допуснем 42 000 души да пострадат “.
Цветанов даде обещание да се употребяват всички законови средства по въпроса.

Цветанов разяснява и изгубването на Адриан Златков. Припомняме ви, че към този момент 6 ден към този момент няма никаква новина от него и за него. Бившият вътрешен министър подсети кои са били арестувани от „ Наглите “ и какви доказателства са били събрани. "Ако съдът бе по-съпричастен, групата на "Наглите " щеше да е по-голяма. Но се реши, че няма задоволително доказателства, по този начин решиха ", сподели Цветанов. "След това се разруши системата за сигурност. Когато аз бях вътрешен министър не давахме на такива групи да вилнеят. Но по-късно бе взето решение да се разбие ГДБОП. Той разясни, че сега се поставят оптимални старания да се върне остарелият метод на работа във вътрешното ведомство, каквото е било и по негово време.

Във връзка със случая във Виноградец, Цветан Цветанов изрично отхвърли властта да толерира дейности като тези на Лазар Влайков.

Припомняме ви, че на 1 септември бе оповестено, че 6-годишно дете е прострелляло смъртоносно 47-годишен мъж в заведение в пазарджишкото село Виноградец. По първична информация, след приложимост на алкохол, единият от присъстващите - ръководителят на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков е извадил законно притежавания си военен револвер. Започнала замяна на оръжието, което попаднало и в ръцете на детето. При създаден несъзнателен изстрел смъртоносно бил ранен притежателят на заведението. Към момента няма привлечени обвинени. Назначени са съдебно-медицинска, балистична и сложна психическа експертиза, правят се и други процесуално-следствени дейности. Работи се по версиите за несъзнателно ликвидиране, осъществено от 6-годишното дете, и за опит за прикриване на ликвидиране. Лазар Влайков бе арестуван за малко и в следствие освободен от ареста без повдигнато обвиняване.

„ Ако някой е предполагал, че някой ще направи престъпно действие, смятате ли, че ще бъде в общински съвет “, попита Цветанов и подсети, че постоянно ГЕРБ се разграничава от такива хора като Влайков: "Няма случай в който господин Борисов, или аз, или който и да е от структурите на партия ГЕРБ, да е толерирал такова държание, като това на Лазар Влайков ".

Относно поръчките за избор на съмнение към държавното управление. Цветанов съобщи, че това е част от подправените вести. Той подсети, че ще има може би 4% напредък, което значи, че кабинетът ще реализира огромна част от желанията си. „ Не подправените вести издигат имиджа на една партия “, сподели той на опозицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР