Цветан Цветанов обяви, че новият му политически проект ще бъде

...
Цветан Цветанов обяви, че новият му политически проект ще бъде
Коментари Харесай

Цветан Цветанов прави партия на 27 септември

Цветан Цветанов разгласи, че новият му политически план ще бъде основан на 27-и септември. Той назова „ спешен пиар “ опита на Борисов да се разграничи от въздействие на Движение за права и свободи.
Според Цветанов митингът е почнал като честен, само че бездействието на кабинета го трансформирал в политически. “Нито една политическа мощ няма да получи дял от този митинг. Ситуацията излиза отвън контрол”, разяснява Цветанов и добави, че влизаме в предизборна обстановка, а губи ли се време – толкоз повече ще се основава опълчване сред обществото, сред институциите, което дефинира като нездравословно за страната, оповестява БГНЕС.

„ Името ще е обвързвано с евро-атлантическия път, който чертаем, без конкуренция. Към плана интерес имат и хора от ГЕРБ, почтени и същински хора, които подкрепяха политическа партия ГЕРБ… Важно е не да приказваме единствено за през днешния ден, а да чертаем един небосвод, тъй като българските жители желаят вероятност, а не спешно оцеляване. Трябва да има обединяване на нацията и разговор с институциите “, сподели още Цветанов пред националното радио.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР